Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. A képviselõ asszony ügyrendi javaslatát, hogy az alkotmányügyi bizottság is tárgyalja meg bizottsági szinten ezt a témakört, két módon lehet megoldani. Az egyik, hogy az alkotmányügyi bizottság kéri a kiadását, ezt Toller képviselõ úr mint az alkotmányügyi bizottság tagja most nagyjából megfogalmazta. Magam pedig továbbítani fogom az elnök úr felé a képviselõ asszony kérését, hiszen az õ joga, hogy egyébként bizottságnak vizsgálatra kiadja. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/4744. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4744/1-3. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Most a tegnapi napról elmaradt egyes képviselõi felszólalásokra kerül sor. A házbizottság ajánlása szerint az elsõ körben a frakciók nevében elõször felszólalok részére tizenöt perc áll rendelkezésre. A mai napon kétperces felszólalásra nem kerül sor.

Megadom a szót Varga Mihály képviselõ úrnak, aki a Fidesz nevében szólal fel. Õt követi majd Farkas Gabriella képviselõ asszony, a Magyar Demokrata Néppárt szónoka.

Megadom a szót Varga Mihály képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap