Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tekintve, hogy több képviselõtársunk nem jelentkezett hozzászólásra, az általános vitát lezárom, részletes vitára bocsátásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a munkavédelemrõl szóló 1993. évi XCIII. törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4319. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/4319/19. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

A hatáskörrel rendelkezõ bizottságok nem kívánnak szólni, hogy ajánlásukat szóban is kiegészítsék. (Szabó Rudolfné dr. jelentkezik.) De mégis? Szabó Rudolfné a foglalkoztatási... (Szabó Rudolfné dr.: Nem bizottság nevében.) A részletes vitában kíván szólni.

Képviselõ Asszony! Engedje meg, hogy elõször a részletes vita szerkezetérõl döntsünk. Ígérem, öné lesz az elsõ szó, ha a Házszabály meg nem akadályozza.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a munkavédelmi törvény szerkezeti rendjét követve, a módosító javaslatok közti összefüggéseket figyelembe véve terjesztek elõ javaslatot, amelynek ismertetésére megkérem a jegyzõ urat.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap