Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tekintve, hogy több képviselõtársunk nem jelezte hozzászólási szándékát, a vita e szakaszát is lezárom, s ezzel a vita egészét is lezárom. Világosi Gábor államtitkár úr nem kíván most a vitában elhangzottakra reagálni.

Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy a határozathozatalra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a kiváló és érdemes mûvészi járadékról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4330. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/4330/8. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

A módosító javaslatok közötti összefüggésekre tekintettel javaslom, hogy a részletes vita egyetlen szakaszból álljon. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Megtörténik.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés az indítványomat elfogadta.

Írásban elõre egy képviselõtársunk jelezte hozzászólási szándékát, de nincs jelen. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Nem. A részletes vitát lezárom. Lendvai Ildikó... (Lendvai Ildikó tagadólag int.) mint elõterjesztõ nem kíván a vitában elhangzottakra reagálni.

A módosító javaslatokról történõ határozathozatalra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

(20.00)

Tisztelt Országgyûlés! Mai ülésnapunkat befejeztük... (Akar László: És a zárszámadás?) - befejeztük volna, ha nem lenne hátra az 1996. évi költségvetés végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása.

Az elõterjesztést T/4770. számon, az Állami Számvevõszék jelentését T/4770/1. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4770/2-14. számokon kapták kézhez képviselõtársaim. Két képviselõtársunk jelezte írásban elõre hozzászólási szándékát, de közülük csak Csépe Béla képviselõ úr, Fidesz, van jelen. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap