Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megkérem képviselõtársamat, foglalják el helyüket!

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy az alkotmányügyi bizottság jelen pillanatban még ülésezik. Ez nem teszi lehetõvé, hogy szavazzunk. (Közbeszólások az ellenzéki padsorokból: Miért nem?) Azért, mert nem szokás, hogy a Ház szavaz, ha a bizottság ülésezik. (Zaj. - Közbeszólások az ellenzéki padsorokból.) Nem hiszem, hogy célszerû lenne ezt a gyakorlatot bevezetni, ezért, tisztelt Országgyûlés az általános vitákkal folytatnánk munkánkat.

Elsõként az adózás rendjérõl szóló 1990. évi XCI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját nyitnám meg.

Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az egészségügyrõl szóló törvényjavaslat általános vitájának a folytatása. Az elõterjesztést T/4459. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4459/1-2. és 12-13. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót, elsõnek Béki Gabriella képviselõ asszonynak, SZDSZ, õt követi Surján László képviselõ úr a Fideszbõl. (Zaj.)

Tisztelt Országgyûlés! Azt hiszem, képviselõtársaink örülnek, hogy ilyen nagy létszámú hallgatóság elõtt mondják el hozzászólásukat, de a hallgatóságot megkérem, hogy csendben figyelje a hozzászólókat.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap