Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztõ az ajánlás 1., 2., 3., 5., 6., valamint a kiegészítõ ajánlás 1., 2., 3. és 6. számú pontjaiban szereplõ módosító indítványokat támogatja.

A támogatott módosító javaslatok elfogadása kizárja a kiegészítõ ajánlás 4. és 5. számú pontjaiban szereplõ indítványokat.

A tisztelt Országgyûlést kérdezem, hogy elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Az Országgyûlés a támogatott módosító javaslatokat 255 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül és 5 tartózkodással elfogadta.

Az ajánlás 4. számú pontjában Veres János a törvényjavaslat 3. §- ának nyelvtani szövegmódosítását kezdeményezte, majd visszavonta, ezért errõl nem szavazunk.

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatalunk végére értünk. Kérdezem, hogy van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, melyrõl kellett volna, de nem döntöttünk. (Senki sem jelentkezik.) Nem érkezett jelzés.

Bejelentem, hogy zárószavazásra várhatóan a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most pedig két perc technikai szünet következik, majd folytatjuk munkánkat. (Rövid szünet.)

(20.30)

Tisztelt Országgyûlés! Folytatjuk munkánkat. Soron következik az egészségügyrõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/4459. számon, a bizottságok ajánlásait T/4459/1-2. és 12-13. számokon kapták kézhez.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adok szót. Felolvasnám a jelentkezõket, mert úgy látom, az ülésteremben sokan nincsenek itt. Gyõriványi Sándor úr; Nádori László úr, Szabad Demokraták Szövetsége - kérem, hogy készüljön a felszólaláshoz; Szabó Sándorné, MSZP; Zwack Péter, független; Selmeczi Gabriella, Fidesz; Götzinger István, MSZP; Sándorffy Ottó, FKGP; Sirály Péter, MSZP, Tímár György, FKGP; Koleszár Lajos, MSZP; Gellért Kis Gábor, MSZP; Mezõ István, MSZP; Pusztai Erzsébet, MDNP.

Elsõként tehát Nádori László úrnak adok szót, a Szabad Demokraták Szövetsége képviselõjének.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap