Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el a miniszter úr válaszát. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 147 igen, 38 nem, 6 tartózkodás.)

Tisztelt Országgyûlés! Az Országgyûlés határozatképtelen. Arra kérem a folyosókon és az irodákban tartózkodó képviselõket, foglalják el helyüket. Kérem Juhászné Lévai Katalin gépét szíveskedjenek bekapcsolni, Kiss Gábor gépét legyenek szívesek bekapcsolni. Eörsi Mátyás, Wachsler Tamás gépét legyenek szívesek bekapcsolni. Kérem a táblát törölni! (Több képviselõ elfoglalja helyét.)

Ismételten kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e miniszter úr válaszát. Kis türelmet kérek, még nem sikerült kiírni. Kérem a technikát beállítani a szavazáshoz! Köszönöm szépen.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e miniszter úr válaszát. Kérem szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés a miniszteri választ 156 igen szavazattal, 42 nem szavazattal, 5 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Kelemen András úr, a Magyar Demokrata Fórum képviselõje, interpellációt nyújtott be a mûvelõdési és közoktatási miniszterhez: "Mit tehetünk az utódállamok magyarjainak oktatásügye terén?" címmel.

Megadom a szót dr. Kelemen András képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap