Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Felkérem az Országgyûlés tagjait, hogy foglalják el a helyüket, mert vélhetõen - különösen hogyha nem a helyükön állnak - meglehetõsen nehéz lesz elkezdeni a szavazást. (Közbeszólások: Nem halljuk! - Zaj.) Miután több parlamenti képviselõ jelezte, hogy nem hallja az elnököt, kérnék egy kis erõsítést, és mindenki kérje meg a szomszédját, hogy kevésbé hangosan beszéljen hozzá, és akkor lehet, hogy hallani fog engem is. (Moraj.)

Tisztelt Országgyûlés! A ma reggeli bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján ajánlás készítésére, illetõleg tárgysorozatba- vételrõl való döntésre az Országgyûlés elnöke kijelölte a bizottságokat. Errõl az érintett bizottságok közvetlenül kaptak értesítést. Az érdeklõdõ képviselõk a bizottsági fõosztály fõemelet 1- 2. számú szobájában tájékozódhatnak.

Tisztelt Országgyûlés! A mezõgazdasági bizottság október 1-jei ülésén dr. Raskó György és dr. Farkas Gabriella képviselõk, Magyar Demokrata Néppárt, "Az életképes birtokfejlesztési program" tárgyában benyújtott H/4654. számú önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította.

A Magyar Demokrata Néppárt képviselõcsoportja kérte, hogy a tárgysorozatba-vétel tárgyában az Országgyûlés határozzon.

Megadom a szót dr. Raskó György képviselõ úrnak, aki az elõterjesztõk nevében kíván felszólalni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap