Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megköszönöm képviselõ úr felszólalását. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki ebben a témakörben felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs.

Megkérdezem az elõterjesztõket, hogy kívánnak-e válaszolni a vitában elhangzottakra. Az elõterjesztõk jelzik, hogy nem kívánnak.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom. Lezárására - a módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében - kedden 17 órakor kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. számú törvény módosításáról, valamint a felsõoktatásról szóló 1993. évi LXXX. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat együttes általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztéseket T/4927. és T/4928. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Szólásra következik Olasz János képviselõ úr, a Magyar Szocialista Párt részérõl; õt követi majd Gyõriványi Sándor képviselõ úr, a Független Kisgazdapárttól.

Megadom a szót Olasz János képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap