Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki ebben a tárgykörben felszólalni. (Nincs ilyen jelzés.) Senki nem jelentkezik.

Megkérdezem az államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Szabó Zoltán jelzi, hogy nem.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom; lezárására - a módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében - kedden 17 órakor kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság és az Apostoli Szentszék között a Katolikus Egyház magyarországi közszolgálati és hitéleti tevékenységének finanszírozásáról, valamint néhány vagyoni természetû kérdésrõl 1997. június 20-án aláírt megállapodás megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést H/4922. számon, a bizottságok ajánlásait pedig H/4922/2-7. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Szólásra következik Mészáros István, a Szabad Demokraták Szövetsége részérõl; õt követi majd Orosz István képviselõ úr, a Magyar Szocialista Párttól.

Megadom a szót Mészáros István képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap