Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván- e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs, az általános vitát lezárom.

Soron következik a Magyar Köztársaság Országgyûlésének Házszabályáról szóló 46/1994.(IX.30.) országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája. Az elõterjesztést H/5004. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/5004/5. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem az alkotmányügyi bizottságot, hogy kívánja-e az ajánlást kiegészíteni. (Dr. Hack Péter: Nem.) Nem kívánja.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a részletes vitát az elõterjesztéshez érkezett módosító javaslat alapján. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezik, a részletes vitát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatról a jövõ héten határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4964. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/4964/7. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, hogy kívánják-e ajánlásukat kiegészíteni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánják.

Kezdeményezem a részletes vitában az elõterjesztéshez érkezett módosító javaslatok tárgyalásának összevonását. Megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e az indítványomat. (Szavazás.) Igen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát, és megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló nem jelentkezik.

Megkérdezem az államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni. (Dr. Fodor István: Késõbb!) Az államtitkár úr jelzi, hogy a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatalra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Soron következik a foglalkoztatás elõsegítésérõl és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény, valamint a Bérgarancia Alapról szóló 1994. évi LXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/4936. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4936/1- 2. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Szólásra következik Czuczi Mihály képviselõ úr, a Szabad Demokraták Szövetsége részérõl; õt követi Tóth Tihamér képviselõ úr, a Magyar Demokrata Néppárt képviselõje.

Megadom a szót Czuczi Mihály képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap