Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) További jelentkezõ nincs.

A részletes vita e szakaszát és a vita egészét lezárom.

(20.50)

Megkérdezem az államtitkár urat, hogy most kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra, vagy a határozathozatalt megelõzõen. (Dr. Világosi Gábor: Most nem.) A határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatalra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a menekültek helyzetére vonatkozó 1951. évi július hó 28. napján elfogadott, az 1989. évi 15. számú törvényerejû rendelettel kihirdetett egyezményhez fûzött nyilatkozat visszavonásáról szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája. Az elõterjesztést H/4558. számon, a bizottságok együttes állásfoglalását pedig H/4558/6. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem, hogy a bizottságok kívánják-e kiegészíteni ajánlásukat. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kívánják.

Megnyitom a részletes vitát az elõterjesztéshez érkezett módosító javaslatról. Megkérdezem, hogy képviselõtársaim közül ki kíván felszólalni. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Felszólaló nincs.

A részletes vitát lezárom. A módosító javaslatokról történõ szavazásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 1996. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslat, valamint az ehhez kapcsolódó állami számvevõszéki jelentés általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztéseket T/4920. és T/4920/1. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Szólásra következik Sándorffy Ottó képviselõ úr a Független Kisgazdapárt részérõl. Megadom a szót a képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap