Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm, államtitkár úr. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, a törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Senkinek nincs észrevétele.

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a felsõoktatásról szóló 1993. évi LXXX. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 213 igen szavazattal, 9 nem szavazattal, 17 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Soron következik az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramokról szóló törvényjavaslathoz érkezett módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/4861. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/4861/29. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Szabó Zoltán államtitkár úrnak, a napirendi pont elõterjesztõjének.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap