Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy az indítványtevõ képviselõ úr nem kíván a vitában elhangzottakra válaszolni, ezért a határozathozatalnak nincs akadálya.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy tárgysorozatba veszi-e dr. Torgyán József képviselõ úr H/4789. számon benyújtott önálló indítványát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 67 igen szavazattal, 165 ellenszavazattal, 37 tartózkodás mellett az önálló indítványt nem vette tárgysorozatba.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy Torgyán József képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, a csõdeljárásról, a felszámolási eljárásról és a végelszámolásról szóló 1997. évi XXVII. törvény módosításáról szóló T/4809. számú önálló indítványának tárgysorozatba-vételére irányuló kérelmét visszavonta. (Taps a kormánypárti oldalon.)

Tisztelt Országgyûlés! A mezõgazdasági bizottság Sándorffy Ottó képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, a külföldi természetes vagy jogi, valamint belföldi jogi személybõl álló közös mezõgazdasági vállalkozás állami mezõgazdasági támogatásának tilalmáról szóló H/4911. számú önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította.

A Független Kisgazdapárt képviselõcsoportja kérte, hogy a tárgysorozatba-vétel ügyében az Országgyûlés határozzon. Megadom a szót Sándorffy Ottó képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap