Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem Medgyessy Péter pénzügyminiszter urat, kíván-e nyilatkozni. (Dr. Medgyessy Péter: Nem kívánok. Támogatom.) Az nem mindegy, hogy nem nyilatkozik vagy támogatja...

A pénzügyminiszter úr támogatja a javaslatot. Jól mondom, miniszter úr? (Derültség. - Dr. Medgyessy Péter: Jól, igen.) Köszönöm.

Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nem.

Az általános vitát lezárom.

(22.30)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az 1997. november 3-ára Budapestre bejelentett és a gyülekezési jogról szóló 1989. évi III. törvény 8. § (1) és 9. § (2) bekezdésében foglaltak szerint betiltott rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseket vizsgáló bizottság felállításáról szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája. Az önálló indítványt H/5180. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/5180/1. és H/5180/4. számokon kapták kézhez képviselõtársaim. Az alkotmányügyi bizottság láthatóan nem kívánja ajánlását szóban is kiegészíteni.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vitát megnyitom. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Nem.

A részletes vitát lezárom. Egyelõre az elõterjesztõk részérõl sem kíván nyilatkozni senki.

Bejelentem - mivel ma délután elfogadtuk a Házszabálytól való eltérést -, hogy a módosító javaslatokról történõ szavazásra és a zárószavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Mai ülésünket berekesztem, és holnap reggel 8 órakor folytatjuk munkánkat.

(Az ülésnap 22 óra 32 perckor ért véget.)

Tartalom Elõzõ

Eleje Honlap