Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Csak azért, nehogy valaki félreértésben legyen: nem az elnök jelöli ki a bizottság elõadóját, hanem a bizottság nevezi meg, hogy ki lesz az elõadó.

Tisztelt Országgyûlés! Képviselõtársaim nem jelezték hozzászólási szándékukat. Miniszter úr kíván-e reagálni a bizottság véleményére? (Dr. Vastagh Pál: Nem.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, és mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat sem érkezett, ha valakinek nincs ellene kifogása, akkor az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról dönthetünk. (Nincs ilyen jelzés.) Nincsen kifogás.

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatal következik. Elõtte felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy az elõterjesztés elfogadásához a jelen levõ képviselõk kétharmadának igen szavazata szükséges. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Magyar Távirati Iroda Részvénytársaság létrehozásáról szóló 70/1997.(VII.15.) országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 306 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodással az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

(17.20)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól, a személy-, vagyonvédelmi és magánnyomozói szakmai kamaráról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/4603. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/4603/163. és 184. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Világosi Gábor államtitkár úrnak, aki válaszol a vitában elhangzottakra.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap