Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Képviselõ Úr! Az elnöki tevékenység bírálatát sajnos meg kell állítanom, mert ez is Házszabály szerint való. Másodsorban nem a miniszter úr minõsíti a saját felszólalását, hanem az elnöklés rendje minõsíti a miniszter úr felszólalását. Az, hogy a miniszter úr tett egy olyan gesztust, hogy õ nem kívánja ezt a vitát végképp lezárni, ez a miniszter úr magánügye, de ez a zárszó keretében hangzott el.

Õszintén sajnálom, nem áll módomban tovább vitatkozni errõl a kérdésrõl. Amit a képviselõ úr javasol, az nem házszabályszerû, ezért ebben a kérdésben nem áll módomban döntést kérni a tisztelt Háztól. Az általános vitát lezártam, a részletes vitára bocsátásra a jövõ héten kerül sor. Javaslom, hogy a képviselõ úr mindazokat az észrevételeket, amit meg kíván tenni, a részletes vita során a módosító indítványok kapcsán fejtse ki. Én tudom, hogy erre éppen elegendõ lehetõség lesz. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Napirend utáni felszólalásra jelentkezett Dögei Imre képviselõ úr, a Független Kisgazdapárt részérõl: "Pocokveszély újra" címmel.

Megadom a szót Dögei Imre képviselõ úrnak, a Házszabály rendelkezései alapján ötperces idõkeretben.

(19.10)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap