Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Baranyai Lõrinc képviselõ úr nincs a teremben, hibásan jelent meg a neve.

Tekintve, hogy több képviselõtársunk nem jelezte hozzászólási szándékát, és az államtitkár úr is mutatja, hogy nem most kíván válaszolni a vitában elhangzottakra, az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra holnap délután kerül sor.

Most viszont soron következik, tisztelt Országgyûlés, a kockázati tõkebefektetésekrõl, a kockázati tõketársaságokról, valamint a kockázati tõkealapokról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Az elõterjesztést T/5395. számon, a gazdasági bizottság ajánlását pedig T/5395/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Itt is az elõre írásban jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót azzal azonban, hogy ez esetben is van egy ismételt felszólalásra jelentkezõ képviselõtársunk. Hidasi Rezsõ, Csépe Béla és Tardos Márton jelentkezett írásban elõre, Tardos Márton az ismételt felszólaló. Kérdezem tehát a jelen lévõ képviselõtársaimtól, hogy kíván-e valaki szólni az írásban elõre jelentkezetteken kívül. (Senki sem jelentkezik.) Nem.

Akkor Hidasi Rezsõ képviselõ úr következne de tekintve, hogy nem tartózkodik a teremben, megadom a szót Csépe Béla képviselõ úrnak, Fidesz.

(16.40)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap