Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki a vita e szakaszában felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs. A vita e szakaszát lezárom.

A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 75., 76., 77. és 79. pontjai szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 81-89. pontjaiban benyújtott módosító javaslatokról, a 86. pont kivételével. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs. A vita e szakaszát és az egész részletes vitát lezárom.

Megkérdezem Nagy Frigyes miniszter urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Nagy Frigyes: A határozathozatalt megelõzõen.) Miniszter úr jelzi, hogy a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról a jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Most soron következik az emberi felhasználásra kerülõ gyógyszerekrõl szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/5095. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/5095/80. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, hogy kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a törvényjavaslat szerkezeti rendjét követve, a módosító javaslatok közti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elõ javaslatomat.

Felkérem Gulyás József jegyzõ urat, hogy ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap