Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem, hogy kíván-e valaki a vitában felszólalni. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Jelzés nem érkezett. Ebben az esetben az általános vitát lezárom.

Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell most döntenünk. Kérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Észrevétel nem érkezett.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az Egyetemes Postaegyesület XXI. Kongresszusán aláírt 5. pótjegyzõkönyv (Szöul, 1994.) megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot. Az Országgyûlés 233 igen szavazattal, nem és tartózkodó szavazat nélkül az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Soron következik az Európai Energia Charta Egyezmény, Döntések az Energia Charta Egyezmény tekintetében, az Energiahatékonyságról és a kapcsolódó környezeti vonatkozásokról szóló Energia Charta Jegyzõkönyv, valamint Az Európai Energia Charta Konferencia Záróokmánya megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala. Az elõterjesztést H/5580. számon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Megadom a szót T. Asztalos Ildikó államtitkár asszonynak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap