Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem az Országgyûlés tagjait, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Szellemi Tulajdon Világszervezetében létrejött Védjegyjogi Szerzõdés megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 249 igen szavazattal, 1 nem ellenében, tartózkodás nélkül az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a sportról szóló 1996. évi LXIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az elõterjesztést T/5387. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/5387/59. és 62. számokon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Megadom a szót dr. Vastagh Pál igazságügy-miniszter úrnak, aki válaszolni kíván a vitában elhangzottakra. Az elnöklést pedig átadom Kávássy Sándor alelnök úrnak.

(Az elnöki széket dr. Kávássy Sándor, az Országgyûlés alelnöke

foglalja el.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap