ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm a jelen lévő képviselőket és mindazokat, aki figyelemmel kísérik munkánkat.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 4. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Földesi Gyula és Göndör István jegyzők lesznek segítségemre.

Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt folytatnánk munkánkat, ülésvezetési kérdésben kell döntenie az Országgyűlésnek. Balczó Zoltán alelnök úr fel kíván szólalni a most következő két előterjesztés tárgyalása során. Az alelnök képviselői felszólalása esetén a vita további szakaszában, illetve a határozathozatal során csak akkor vezetheti az ülést, ha ehhez az Országgyűlés hozzájárul.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy Balczó Zoltán alelnök úr az előterjesztés tárgyalásánál és határozathozatalánál a továbbiakban is vezethesse az ülést. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! A mai napon napirend előtti felszólalásra jelentkezett Hörcsik Richárd fideszes képviselő úr: "Húszéves az európai ügyek bizottsága" címmel. Hörcsik képviselő úrnak adom meg a szót.

Következő

Eleje Tartalom Homepage