ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, az LMP részéről kívánja-e valaki a frakciója álláspontját ismertetni. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok.

A vezérszónoki felszólalások végére értünk. Az általános vitát elnapolom, folytatására várhatóan következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Malév Zrt. és a Budapest Airport Zrt. szocialisták és szabad demokraták általi privatizációjának körülményeit, továbbá a Malév Zrt. visszaállamosításának folyamatát, valamint jelenlegi fizetésképtelenségét és felszámolását előidéző, 2002-2010 között meghozott intézkedéseket, illetve az ebben az időszakban felmerülő döntéshozói felelősség kérdéskörét vizsgáló bizottság felállításáról szóló 19/2012. (III. 14.) országgyűlési határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitája a lezárásig. Varga István, Fidesz, képviselő úr önálló indítványát H/8345. számon megismerhették.

Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Varga István képviselő úrnak, a napirendi pont előadójának, 20 perces időkeretben.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage