ELNÖK: Tekintettel arra, hogy a képviselő nem fogadta el a választ, kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 235 igen szavazattal, 32 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett az államtitkári választ elfogadta.

Szeretném jelezni Schiffer András képviselő úrnak, aki ügyrendben jelentkezett, hogy a Házszabályhoz fűzött bizottsági általános érvényű állásfoglalás alapján a kötött rendben történő kérdések, interpellációk esetén az ügyrendi felszólalás elmondására a kérdések befejezését követően, a szünet előtt tudok lehetőséget adni.

Tisztelt Országgyűlés! Az interpellációk tárgyalására fordítható idő lejárt, így most áttérünk az azonnali kérdések tárgyalására. (Moraj. - Számos képviselő távozik az ülésteremből.) Nagyon érdekes azonnali kérdések jönnek, javaslom, hogy minél többen hallgassák meg.

Lukács Zoltán, az MSZP képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek: "Jó tanács" címmel. A miniszterelnök úr halaszthatatlan közfeladatai ellátása miatt válaszadásra Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter urat jelölte ki. Kérdezem a képviselő urat, elfogadja-e a válaszadó személyét, vagy a miniszterelnök úrtól személyesen kéri a választ.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage