ELNÖK: Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom. Megkérdezem Szatmáry Kristóf államtitkár urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Szatmáry Kristóf nemet int.)

Nem tudom, tisztelt Pál Béla képviselő úr - ez tudatos jelentkezés volt? (Pál Béla: Tudatos jelentkezés, csak...) Akkor ügyrendben elsőként... (Pál Béla: Nem ügyrendit nyomtam, csak véletlenül. Tudatos hozzászólást szeretnék mondani.) Sajnos nem áll módomban, mert vártam hosszan... (Pál Béla: Akkor nyomtam meg, amikor elkezdte a mondatot, elnök úr.) Elnézését kérem, de... - csak a munkatársaimat is kérdezem, hogy egyértelműen nem volt jelentkező, üres volt, lezártam. Ha lenne módom technikailag, akkor megadnám, de sajnos nincs mód rá.

A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a hegyközségekről szóló 2012. évi CCXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Horváth István, Font Sándor, Nyitrai Zsolt, Obreczán Ferenc, Fidesz, képviselők önálló indítványát T/10221. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/10221/6. számon megkapták.

A bizottsági ajánlás összesen öt ajánláspontot tartalmaz. Indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Így megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-5. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Jelentkezőt nem látok... - most már van. Megadom a szót Lengyel Szilvia független képviselőnek.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage