ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Megkérdezem Szekó József képviselő urat, kíván-e szólni. (Jelzésre:) Jelzi, hogy nem kíván. Köszönöm.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok következnek. Emlékeztetem önöket, hogy a bizottság úgy foglalt állást, hogy a képviselő úr mentelmi jogát az Országgyűlés egyik esetben se függessze fel.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felfüggeszti-e Szekó József országgyűlési képviselő mentelmi jogát a H/12667. sorszámú ügyben. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 38 igen szavazattal, 277 nem ellenében, 7 tartózkodás mellett Szekó József mentelmi jogát nem függeszti föl az adott ügyben.

(17.50)

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felfüggeszti-e Szekó József országgyűlési képviselő mentelmi jogát a H/12668. számú ügyben. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 33 igen szavazattal, 283 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett Szekó József mentelmi jogát nem függeszti fel.

Tisztelt Országgyűlés! A mentelmi bizottság H/12669. számon javaslatot terjesztett elő a Kazincbarcikai Járásbíróság megkeresése alapján Rubovszky György országgyűlési képviselő mentelmi ügyében. Megadom a szót Simon Gábor képviselő úrnak, aki a bizottság javaslatát szóban is meg kívánja indokolni.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage