ARATÓ GERGELY (DK): Tisztelt Államtitkár Asszony! Szeretném megköszönni, hogy egynémely férfi kollégáival szemben érdemi választ próbált adni a kérdésemre, még akkor is, hogyha ez nem volt elégséges és megnyugtató.

Az a helyzet ugyanis  hogy a költségvetéssel kezdjem , hogy önök úgy támogatják a megújuló energiát meg az energetikai korszerűsítést, hogy éppen megemelik azt az adót az önök legújabb brutális megszorító csomagjában, amely a megújuló energiákra vonatkozik. Egyébként pedig azt tudom önnek elmondani, hogy ön részben olyan forrásokról beszélt, amelyek nem állnak rendelkezésre jelenleg, mert nincsen elfogadott helyreállítási program, és mert nincsen jóváhagyott uniós költségvetés, részben pedig olyanokról, néhány milliárd forintos tételekről, amelyek a probléma súlyához képest elenyészőek, és nem jelentenek megoldást.

Az a helyzet, hogy ez a törvénytelen kormány nem tekinti érdekének a választók valódi problémáinak megoldását (Az elnök kikapcsolja a képviselő mikrofonját.), ezért az ön válaszát nem áll módomban elfogadni. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az ellenzék soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage