ELNÖK: Képviselő Úr! Kénytelen vagyok önt figyelmeztetni mindarra, amit a házelnök úr már az ön frakcióvezetőjének is az imént egy felszólalás kapcsán, szintén napirend előtti felszólalás kapcsán elmondott, és ezek után tájékoztatom önt arról, hogy amennyiben továbbra is ezt a kifejezést használják, abban az esetben kénytelen vagyok megvonni a szót, mert tulajdonképpen a saját maguk hitelességét ássák alá ezzel a minősítéssel, vagyis azt mondják, hogy önök nem törvényesen megválasztott országgyűlési képviselők. Úgyhogy tisztelettel arra kérem, hogy a következőkben legyen szíves ezt magára nézve és társaira nézve is kötelezőnek tartani. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! Z. Kárpát Dániel képviselő úr, a Jobbik…

Bocsánat, még azt el szeretném mondani itt  bocsánat, képviselő úr , hogy tájékoztatom a tisztelt Házat, hogy elfogadott napirendünknek megfelelően a határozathozatalra a holnapi ülésnapon kerül sor, mivel a képviselő úr nem fogadta el az államtitkári választ.

És akkor most következik Z. Kárpát Dániel képviselő úr, a Jobbik képviselőjének interpellációja, amelynek címe: „Hány családra vár kilakoltatás?”. Parancsoljon, képviselő úr, öné a szó, és Répássy Róbert miniszterhelyettes úr fog önnek válaszolni. Parancsoljon!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage