ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Most az esküokmányok aláírására kerül sor. Felkérem Vinnai Győző jegyző urat, hogy aláírásra készítse elő az esküokmányokat, az Állami Számvevőszék megválasztott elnökét pedig kérem, hogy kézjegyével lássa el azokat. (Megtörténik.  Az esküokmányt aláírató dr. Vinnai Győző gratulál dr. Windisch Lászlónak, és átadja az aláírt esküokmány egyik példányát.) Köszönöm.

Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy az Országgyűlés és a magam nevében gratuláljak dr. Windisch László úrnak a megválasztásához. Eredményes munkát és sok sikert kívánok. (Taps a kormánypártok soraiban.  Dr. Windisch Lászlónak elsőként Kövér László, majd Orbán Viktor, dr. Semjén Zsolt, Kocsis Máté, dr. Latorcai János, dr. Gurmai Zita, Gulyás Gergely, Csárdi Antal, dr. Kovács Árpád, dr. Kozma Ákos, dr. Kandrács Csaba, Ritter Imre és Toroczkai László gratulál.) Köszönöm. (Rövid szünet.)

Tisztelt Országgyűlés! Most az azonnali kérdések és válaszok órájával folytatjuk munkánkat. Megkérem képviselőtársaimat, akik elhagyják az üléstermet, lehetőleg tegyék ezt csendben. (A képviselők egy része elhagyja az üléstermet.  Rövid szünet.)

(A jegyzői székben dr. Szűcs Lajost dr. Vinnai Győző váltja fel.)

Miután azon képviselőtársaink, akik halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt el kívánják hagyni az üléstermet, csendben távoztak, folytatjuk munkánkat. Kérem, foglalják el a helyüket.

Tisztelt Országgyűlés! Barkóczi Balázs, a DK képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a gazdaságfejlesztési miniszternek: „Ezt így hogy, Miniszter Úr?” címmel. Öné a szó, képviselő úr.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage