ELNÖK : Köszönöm szépen képviselőtársaim megértését. Szeretném, ha az Országgyűlés folytatni tudná munkáját. Arra kérem kormánypárti képviselőtársaimat is, hogy akik most haladéktalanul fontos hivatalos feladatuk ellátása céljából elhagyják az üléstermet, azt szíveskedjenek a lehető leggyorsabban és a lehető legcsöndesebben végrehajtani. (Zaj.  Rövid szünet.) Ismét csak arra kérem képviselőtársaimat, hogy amennyiben fontos megbeszélnivalójuk van, a Háznak rengeteg terme van ebben a pillanatban, amely alkalmas arra, hogy ott megbeszélést folytassanak, itt viszont a vitának van helye. Úgyhogy ennek megfelelően kezdjük is munkánkat.

Soron következik a védelmi és biztonsági tevékenységek összehangolásáról szóló 2021. évi XCIII. törvénynek a veszélyhelyzet meghosszabbításával összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. A Kocsis Máté fideszes, Simicskó István KDNP-s, Dunai Mónika fideszes és Illés Boglárka fideszes, Kontrát Károly fideszes, Kósa Lajos fideszes és Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselő hölgyek és urak által benyújtott előterjesztés T/1308. számon a Ház informatikai hálózatán valamennyiünk számára elérhető.

Elsőként megadom a szót Nacsa Lőrinc képviselő úrnak, a napirendi pont előterjesztőjének. Az időkeret 30 perc. Parancsoljon, képviselő úr, öné a szó.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage