ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Ezzel a napirend előtti felszólalásokat befejeztük.

Tisztelt Ház! Képviselőtársaim! Tájékoztatom önöket, hogy Ráczné Földi Judit képviselő asszony bejelentette, hogy a vele szemben fennálló összeférhetetlenségi okot 2023. március 7-ei hatállyal megszüntette.

(10.30)

Így az Országgyűlés és az országgyűlési bizottságok ülésén a tanácskozási és a szavazati jogát 2023. március 8-ától gyakorolhatja, indítványt ettől kezdve nyújthat be, és javadalmazásra is ettől az időponttól jogosult.

Most soron következik az orosz-ukrán háború egyéves évfordulójáról szóló határozati javaslat általános vitája a lezárásig. Kocsis Máté, Simicskó István, Nacsa Lőrinc, Zsigmond Barna Pál, Zsigó Róbert, Illés Boglárka, Németh Szilárd István és Halász János, valamint a csatlakozó képviselők által benyújtott előterjesztés H/3086. számon a Ház informatikai hálózatán valamennyiünk számára elérhető. Bejelentem, hogy az előterjesztést uniós napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Most megadom a szót Kocsis Máté úrnak, a Fidesz-képviselőcsoport frakcióvezetőjének, a napirendi pont előterjesztőjének. Parancsoljon, frakcióvezető úr, öné a szó.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage