ELNÖK: Köszönöm szépen, Nagy Csaba képviselő úr. Megkérdezem az előterjesztőt, kíváne most felszólalni. (Dr. Takács Péter jelzésére:) Jelzi, hogy nem; akkor haladunk tovább.

A kijelölt Népjóléti Bizottság nem állított előadót. Most a képviselői felszólalások következnek, a napirend szerinti időkeretekben. A vita során kétperces hozzászólásra nincs lehetőség. Megkérdezem, hogy a táblán is jelzett időkeretekben kíváne valaki szólni. (Nincs ilyen jelzés.) Jelentkezőt nem látok, ezért a vitát lezárom. Megkérdezem újra az előterjesztőt, kíváne hozzászólni. (Dr. Takács Péter jelzésére:) Jelzi államtitkár úr, hogy nem.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Soron következik az elérhetőbb fogyasztóvédelem érdekében szükséges törvények módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A kormány-előterjesztés T/3517. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. Bejelentem, hogy az előterjesztést uniós napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási Bizottság álláspontjának, valamint a megfogalmazódott kisebbségi véleménynek az ismertetésére kerül sor. Ezért most megadom a szót Salacz László képviselő úrnak, a bizottság előadójának.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage