ELNÖK: Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy a fennmaradt időkeretekben kíváne még valaki élni a felszólalás lehetőségével. (Nem érkezik jelzés.) Jelentkezőt nem látok. A vitát lezárom.

Megkérdezem az előterjesztőt, hogy kíváne reagálni az elhangzottakra. (Dr. Répássy Róbert: Nem, köszönöm szépen.) Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván. Ebben az esetben tájékoztatom önöket, hogy a határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött, az Országgyűlés 2023. április 11-ei ülésnapján elfogadott, a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló törvényhez benyújtott törvényalkotási bizottsági jelentés és módosító javaslat vitája. A köztársasági elnöknek aláírásra megküldött törvény szövege a T/3089/12. számon, a köztársasági elnök levele a T/3089/13. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

A vitában elsőként a Törvényalkotási Bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor. Megadom a szót Fazekas Sándornak, a bizottság előadójának, 15 perces időkeretben. Parancsoljon!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage