ELNÖK: Képviselő Asszony! (Szabó Rebeka: Fogalma sincs!) Ezek a megjegyzések nem idevalók (Szabó Rebeka: Ez egy vélemény, sajnálom!), főleg egy olyan ember esetében, akinek ez a legmodernebb szakmája. (Szabó Rebeka: Sajnálom, nekem is!) Köszönöm szépen. (Dr. Fazekas Sándor közbeszól.)

Tájékoztatom önöket, tisztelt képviselőtársaim, hogy mivel a képviselő asszony nem fogadta el a miniszterhelyettesi választ, elfogadott napirendünknek megfelelően a határozathozatalra szerdai ülésnapunkon kerül sor.

Tisztelt Ház! Képviselőtársaim! Csárdi Antal képviselő úr, az LMP képviselője, interpellációt nyújtott be a belügyminiszterhez: „Mikor tervezi a magyar kormány megzabolázni a szennyező nagyvállalatokat?” címmel.

Tisztelt Ház! Képviselőtársaim! Az interpelláció megválaszolásával a miniszterelnök úr a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkező Lantos Lajos Csaba energiaügyi miniszter urat bízta meg, aki felkérésére a választ Koncz Zsófia miniszterhelyettes asszony fogja megadni. Képviselő úr, parancsoljon, öné a szó.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage