ELNÖK : (A teremben lévők felállnak, és ezzel köszöntik a választópolgárok közösségét. Amikor az ülést vezető elnök helyet foglal, a teremben lévők is leülnek.) Jó napot kívánok! Tisztelt Képviselőtársaim! Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának 13. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Bakos Bernadett és Szűcs Lajos jegyzők lesznek segítségemre.

Köszöntök mindenkit, aki figyelemmel kíséri a munkánkat.

Tisztelt Ház! Szomorú kötelességemnek teszek eleget azzal, hogy bejelentem: Molnár László volt képviselőtársunk életének 67. évében elhunyt. Molnár László a Magyar Szocialista Párt egyik alapítója, a 2002. évi országgyűlési választásokon az MSZP jelöltjeként Békés megye 1. számú választókerületében szerzett mandátumot, és két cikluson keresztül volt az Országgyűlés tagja. Megbízatása alatt a Költségvetési, Pénzügyi és Számvevőszéki Bizottság, az Egészségügyi Bizottság és a Gazdasági Bizottság munkáját segítette. Országos tisztsége mellett 1998-2002 között a Békés megyei önkormányzat, valamint a városi közgyűlés költségvetési szakbizottságának is tagja volt.

Kérem önöket, hogy képviselőtársunk emléke előtt néma felállással tisztelegjünk. (A teremben lévők néma felállással adóznak az elhunyt emlékének.) Köszönöm.

Tisztelt Országgyűlés! Napirend előtti felszólalásra jelentkezett Kanász-Nagy Máté, az LMP képviselője. Parancsoljon, képviselő úr!

Következő

Eleje Tartalom Homepage