ELNÖK: Köszönöm szépen, Dömötör Csaba államtitkár úr. 15 perces időkeret áll a rendelkezésére, ebből elhasznált közel 2 percet. Ha hozzá kíván majd szólni vagy pedig a vitazáróban 13 percnél valamivel több áll a rendelkezésére. Köszönöm szépen.

A kijelölt Igazságügyi Bizottság nem állított előadót. Most a képviselői felszólalások következnek a napirend szerinti időkeretekben. A vita során kétperces hozzászólásra nincs lehetőség. Kérdezem, hogy kíváne valaki hozzászólni. (Nincs ilyen jelzés.) Jelentkezőt a monitoron nem látok, ezért a vitát lezárom. Kíváne államtitkár úr hozzászólni? (Dömötör Csaba nemet int.) Nem kíván hozzászólni.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Soron következik az egyes közlekedési tárgyú törvények módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A kormány-előterjesztés T/7960. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

A vitában elsőként a Törvényalkotási Bizottság álláspontját Héjj Dávid, a bizottság előadója fogja ismertetni. Öné a szó, képviselő úr.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage