CSÁRDI ANTAL (LMP): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Államtitkár Úr! Úgy látom, hogy zavar van a rendszerben, ezért engedje meg, hogy bemutatkozzam: Csárdi Antal vagyok, az LMP képviselője. Ezt csak azért mondom, mert olyan mondatok hangoznak el az ön szájából, amik teljesen értelmezhetetlenek az én szempontomból és az LMP szempontjából.

Viszont rendkívüli módon beszédes az, hogy ön nem mert válaszolni, gyáva volt válaszolni arra vonatkozóan, hogy miért emelték meg a felügyelőbizottságok tiszteletdíját sokszoros mértékkel, adott esetben akár több mint 6,5-szeresükre.

Én szeretném jelezni, hogy az a tárgyalási technika, amit az önök minisztériuma alkalmazott, úgy történt, hogy egynapos határidőt adtak a szakszervezetek számára, hogy döntsenek erről. Úgyhogy, tisztelt államtitkár úr, ha nem sikerül értelmezni a kérdést, valószínűleg úgy nem is fog sikerülni válaszolni rá, és ezzel foglalnám össze az egészet, hogy egy rossz választ értelemszerűen nem tudok elfogadni. (Taps az LMP és a Párbeszéd padsoraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage