ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Képviselő úr nem fogadta el az államtitkári választ. Tájékoztatom önöket, hogy elfogadott napirendünknek megfelelően a határozathozatalra a mai ülésnapunkon kerül sor.

Tisztelt Képviselőtársaim! Most határozathozatalokkal folytatjuk munkánkat. Megkérem önöket, foglalják el helyüket. (Az elnök csenget.) Aki esetleg még nem tette meg, foglalja el a helyét, legyenek szívesek! Szavazás következik. Kérem, ellenőrizzék, hogy kártyájukat elhelyeztéke a szavazógépben.

Tisztelt Országgyűlés! Az elfogadott napirendünknek megfelelően most az imént elhangzott interpellációkra adott válaszok elfogadásáról történő határozathozatalokra kerül sor.

Arató Gergely, a DK képviselője, az I/8319. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadjae a választ. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 112 igen szavazattal, 44 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

Komjáthi Imre, az MSZP képviselője, az I/8334. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadjae a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 112 igen szavazattal, 45 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

Dudás Róbert, a Jobbik képviselője, az I/8190. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadjae a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 112 igen szavazattal, 45 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

Szabadi István, a Mi Hazánk képviselője, az I/8332. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadjae a választ. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 112 igen szavazattal, 41 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

Berki Sándor, a Párbeszéd képviselője, az I/8335. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadjae a választ. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 112 igen szavazattal, 46 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

Csárdi Antal, az LMP képviselője, az I/8324. számú interpellációjára adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadjae a választ. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 113 igen szavazattal, 48 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik képviselője, az I/8331. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadjae a választ. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 112 igen szavazattal, 48 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

Csárdi Antal, az LMP képviselője, az I/8233. számú interpellációjára adott választ nem fogadta el. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadjae a választ. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 113 igen szavazattal, 48 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok végére értünk. Most kettőperces technikai szünetet rendelek el.

(Szünet: 16.09-16.13

Elnök: dr. Latorcai János

Jegyzők: dr. Szűcs Lajos és Hiszékeny Dezső)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage