ELNÖK : Tisztelt Képviselőtársaim! Megkérem valamennyiüket, hogy foglalják el helyüket, folytatjuk munkánkat. A kormánypárti képviselő urakat is arra kérem, hogy hagyják szabadon az államtitkárokat. (Megtörténik.  Derültség az ellenzéki padsorokban.) Köszönöm szépen.

Most az azonnali kérdések órájával folytatjuk munkánkat. Arató Gergely és Kálmán Olga, a DK képviselői, azonnali kérdést kívánnak feltenni a miniszterelnök úrnak: „Mikor?” címmel. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a DK frakcióvezetője előzetesen úgy nyilatkozott, hogy személyes válaszadást kér, így miniszterelnök úrnak  távolléte miatt  a soron következő azonnali kérdések órájában kell válaszolnia.

Most a DK-frakció soron következő, kérdést feltenni kívánó képviselőjének kérdése következik. Arató Gergely képviselő úr, a DK képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a belügyminiszternek: „Hogyan segíti az állam a 18 év feletti halmozottan fogyatékkal élő gyereküket gondozó szülőket?” címmel.

Tisztelt Képviselő Úr! A miniszter úr távolléte miatt válaszadásra Rétvári Bence miniszterhelyettest, államtitkár urat jogosította fel. Tisztelettel kérdezem önt, elfogadjae a válaszadót. (Arató Gergely bólint.) Köszönöm szépen. Arató Gergely képviselő urat illeti a szót, ugyanis jelezte felém, hogy elfogadja a válaszadót. Parancsoljon!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage