ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár asszony. Tisztelt Ház! Képviselőtársaim! Ezzel a kérdések végére értünk. Most az Országgyűlés vitával folytatja munkáját.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának a baloldal magyar érdekkel szembeni brüsszeli politikai akcióinak a feltárását célzó vizsgálati tevékenységéről szóló jelentés, valamint az ennek elfogadásáról szóló határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig. Az Európai Ügyek Bizottsága által benyújtott jelentés B/8307., a határozati javaslat pedig H/8309. számon a Ház informatikai hálózatán valamennyiünk számára elérhető. Bejelentem, hogy az előterjesztést uniós napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Az Országgyűlésről szóló 2012. évi XXXVI. törvény 25. § (3) bekezdése alapján bejelentem, hogy az Európai Ügyek Bizottsága által meghallgatni kívánt Magyar Gábor, az Európai Bizottság tisztviselője az irányadó európai uniós szabályok szerint szükséges vezetői hozzájárulás hiányában nem jelenhetett meg a bizottság előtt.

Tisztelt Ház! Most megadom a szót Tessely Zoltán úrnak, az Európai Ügyek Bizottsága elnökének, a napirendi pont előterjesztőjének  bocsánatot kérek, nem elnökének, hanem előterjesztőjének , aki felszólalását innen az emelvényről mondja el. (Nacsa Lőrinc: Elnöke is!) Parancsoljon, képviselő úr, öné a szó.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage