ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A kijelölt Gazdasági Bizottság nem állított előadót. A képviselői felszólalások következnének a napirend szerinti időkeretekben, de jelentkezőt nem látok, ezért a vitát lezárom.

Megkérdezem a kormányt, hogy kíváne még hozzászólni. (Jelzésre:) Láthatóan nem.

(Hollik István felé:) Megkérdezem, hogy az előterjesztők nevében kíváne szólni. (Hollik István jelzésére:) Hollik István képviselő úr jelzi, hogy nem.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a köztársasági elnök által alaptörvény-ellenesség miatt visszaküldött, az Országgyűlés 2023. december 12-ei ülésnapján elfogadott, a kulturális örökség egyes elemeinek fenntartható fejlesztéséről szóló törvényhez benyújtott törvényalkotási bizottsági jelentés és módosító javaslat vitája.

(19.40)

A köztársasági elnöknek aláírásra megküldött törvény szövege T/4252/8. számon, a köztársasági elnök levele T/4252/9. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A Törvényalkotási Bizottság módosító javaslata T/4252/11. számon, jelentése pedig T/4252/12. számon a honlapon elérhető.

A vitában elsőként a Törvényalkotási Bizottság álláspontjának, valamint a megfogalmazódott kisebbségi véleménynek az ismertetésére kerül sor, ezért megadom a szót elsőként Salacz László képviselő úrnak, a bizottság többségi véleménye előadójának.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage