Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: A monitoron megjelent dr. Szabad György neve. Kérdezem, hogy kétperces felszólalásra kér-e szót vagy megerõsített... (Szabad György: A vitában szeretnék felszólalni.) Köszönöm szépen. Akkor kérném, hogy egy kicsit még várjon, ugyanis sajnos azt kell közölnöm, hogy a logika szabályaival ellentétben most nem tudjuk folytatni a Házszabály vitáját. Szerintem is ez lenne természetesen a normális folyamat, azonban két olyan törvény van elõttünk, amelyben szeptember 1-jére a Háznak dönteni kell.

Tekintve, hogy a képviselõk száma fokozatosan csökken az ülésteremben és a határozatképesség egyre kérdésesebbé válik, most a Házszabály ügyében az általános vitát elnapolom azzal, hogy folytatására még a mai napon sor kerül.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a felsõoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája és határozathozatala.

Megadom a szót Bretter Zoltánnak, az oktatási bizottság elõadójának. (A képviselõ nincs a teremben.) Tekintve, hogy Bretter Zoltán nem tartózkodik a teremben, kérdezem, hogy az oktatási bizottságból van-e itt valaki, aki szólni kíván. (Az MSZP padsoraiból jelentkezik egy képviselõ.) Orosz István itt van.

Megadom a szót Orosz Istvánnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage