Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megköszönöm Haller Zoltán felszólalását, és megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni? (Senki sem jelentkezik.)

Tisztelt Országgyûlés! Mivel több képviselõtársunk nem jelzett felszólalási szándékot, a vita lezárása elõtt megkérdezem Vastagh Pál igazságügyi-miniszter urat, hogy a Házszabály 101. § (3) bekezdése alapján kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra? ( Dr. Vastagh Pál nemet int.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásról ma a délután folyamán határozunk.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az EXPO '96 Budapest Nemzetközi Szakkiállítás megrendezésének lemondásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Az elõterjesztés tárgyalása során a régi Házszabály rendelkezéseit alkalmazzuk. Az elõterjesztést T/93. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Most az írásban elõre bejelentkezett felszólalóknak adom meg a szót. A sorrend a következõ: elõször Tardos Márton, Szabad Demokraták Szövetsége, õt követi majd Sasvári Szilárd a Fiatal Demokraták Szövetsége részérõl, közben felkészül majd Pozsgai Balázs a Magyar Szocialista Párt részérõl.

Megadom a szót Tardos Mártonnak a Szabad Demokraták Szövetségétõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage