Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A két ajánlásban olyan módosító javaslatok találhatók, amelyeket kivétel nélkül támogat az elõterjesztõ, illetõleg a két bizottság. A Házszabály 106. § (3) bekezdése értelmében ezekrõl az Országgyûlés egy szavazással dönt. Így a módosító javaslatokról történõ határozathozatal jelentõsen leegyszerûsödött, hiszen az Országgyûlés egyetlen döntését igényli.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a bizottsági ajánlás 1., 2., 3., 4., 5. pontjaiban, illetõleg a kiegészítõ ajánlás elsõ részében lévõ módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 227 igen szavazattal, 25 ellenszavazattal, 1 tartózkodással a módosító javaslatokat elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A zárószavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Soron következik a választottbírósági eljárásról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/104-es számon kapták kézhez képviselõtársaim. A benyújtott módosító javaslatokról együttes ajánlás készült T/104/5-ös és T/104/7-es számon. Megkérdezem Vastagh Pál igazságügyi miniszter urat, kíván-e a vitában elhangzottakra válaszolni. (Dr. Vastagh Pál bólint.) Igen, megadom a szót dr. Vastagh Pál igazságügyi miniszternek.

(18.10)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage