Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Képviselõtársaim! Az elõbb egy megfogalmazásom többes számban beszélt a bizottságok jelentésérõl. Ezt ki kell igazítanom, egyedül a mezõgazdasági bizottság volt kijelölve e törvényjavaslat véleményezésére.

Tisztelt Országgyûlés! Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy az új szerkezetû részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részhez lehet szólni.

Azt is jeleznem kell, hogy a törvényjavaslat egészéhez írásban elõzetesen a részletes vita szakaszához hat képviselõtársunk jelzett felszólalási szándékot. Ezek közül volt, aki írásban megjelölte azt is, hogy mely részekhez kíván felszólalni, és van, aki ezt nem tette meg. Ezért pontonként megyünk a törvényjavaslat tárgyalásában. Azokat a képviselõket külön jelzés nélkül tudom szólítani, akik azt is megjelölték, hogy melyik ponthoz kívánnak hozzászólni; de kérem azokat a képviselõket, akik ezt nem tették meg, hogy ha olyan ponthoz érünk, ahol mondanivalójuk van, ott jelezzék az írásban elõre jelzettek is.

(17.20)

Természetesen minden képviselõtársamat arra kérem, a törvény több részére vonatkozó mondanivalóját tagolja úgy, ahogy a részletes vita folyik.

Mindezek elõrebocsátása után megkezdjük a törvényjavaslat szakaszainak részletes tárgyalását. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. pontjához, mely a törvényjavaslat 2. §-ának elhagyását javasolja. Megadom a szót Bogárdi Zoltán képviselõ úrnak, aki írásban jelezte felszólalási szándékát.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage