Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, kíván-e valaki még felszólalni. (Senki sem kíván szólni.) Senki nem jelentkezett.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk.

Megkérdezem, hogy van-e valakinek ezzel kapcsolatosan észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.

Megkérdezem Gellért Kis Gábort, az emberi jogi bizottság elnökét, hogy kíván-e reagálni a költségvetési bizottság véleményére. (Gellért Kis Gábor nemet int.) Nem kíván reagálni. Köszönöm szépen. Az általános vitát lezárom, a határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a nemzeti és etnikai kisebbségi szervezetek költségvetési támogatásáról szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)

Köszönöm szépen. Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 273 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 5 tartózkodással az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a gépjármûadóról szóló 1991. évi LXXXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala.

Az elõterjesztést T/230. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/230/13. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót dr. Békesi László pénzügyminiszter úrnak, aki válaszolni kíván a vitában elhangzottakra.

Miniszter urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage