Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik. Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a mentelmi jog felfüggesztése a jelen lévõ országgyûlési képviselõk kétharmadának igen szavazatát igényli.

Emlékeztetem önöket, hogy a mentelmi bizottság azt javasolja, hogy az Országgyûlés a képviselõ úr mentelmi jogát függessze fel. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy felfüggeszti-e Szabó György országgyûlési képviselõ mentelmi jogát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 232 igen szavazattal, 26 ellenszavazattal, 12 tartózkodás mellett Szabó György mentelmi jogát felfüggeszti.

Tisztelt Képviselõtársaim! A határozathozatalok végére értünk. Most soron következik az állam tulajdonában lévõ vállalkozói vagyon értékesítésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. (Zaj, mozgás, több képviselõ távozik az ülésterembõl.)

Tisztelettel arra kérem önöket - ezt a zajt biztosan nem tudom túlkiabálni -, hogy a megbeszéléseket a folyosón folytassák, s akkor bent a teremben is tudnánk folytatni a munkánkat. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztést T/288. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Elõször az írásban elõre jelentkezetteknek adom meg a szót. Soron következik Homoki János, a Független Kisgazdapárt részérõl, õt követi majd Tímár György, a Független Kisgazdapárt részérõl. (Zaj, közbeszólások: Hazamentek!)

Tisztelt Képviselõtársaim! Sem Homoki János, sem Tímár György nem tartózkodik a teremben, ezért soron következik Várnai László, a Magyar Szocialista Párt részérõl, õt követi majd Demeter Ervin, a Magyar Demokrata Fórum részérõl. Megadom a szót Várnai Lászlónak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage