Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megköszönöm Komáromi István elõadását. Tisztelt Országgyûlés! Felhívom figyelmüket, hogy az új szerkezetû részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részhez lehet szólni.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. pontjához, amely a törvényjavaslat 3. §-ában a törvény 6. § (2) bekezdésének kiegészítését javasolja. E szerint a havi átutalásokat a központi állami költségvetés biztosítja. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalásra jelzés nem érkezett, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 2. pontjához, mely a törvényjavaslat 5. § (3) bekezdésének módosításával jogtechnikai jellegû pontosítást javasol. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nincs, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 3. pontjához, amely a törvényjavaslat 5. § (4) bekezdésének módosításával ugyancsak jogtechnikai jellegû szövegpontosítást javasol. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nincs, a részletes vitát lezárom. A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kaphat szót.

Kérdezem földmûvelésügyi miniszter urat, dr. Lakos Lászlót, hogy most vagy a módosító javaslatokról történõ határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Lakos László: Nem most.) Késõbb kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nemzeti szabványosításról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/452. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/452/2-3. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Soós Károly Attila ipari és kereskedelmi minisztériumi államtitkár úr jelezte, hogy a 4. és 5. napirendi ponthoz együttes expozét kíván tartani. Ezek alapján megadom a szót Soós Károly Attila ipari és kereskedelmi minisztériumi államtitkár úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage