Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Újra jelentkezés történt. Meg kell jegyezzem Szabad György képviselõ úrnak, hogy ez a felszólalása napirendi pont keretében... (Dr. Szabad György: Igen.) ...egy felszólalásként elhangozhatott volna. Mivel írásban elõzetesen jelentkezett felszólalók is vannak és most térünk a napirendi pontra, ezért kell megkérdeznem, hogy akik jelezték, hogy szólni kívánnak, ügyrendi kérdésben kívánnak-e szólni, mert a szót csak akkor tudom megadni. (Senki sem jelentkezik.) Köszönöm szépen.

Tehát soron következik a Duna egyoldalú elterelése miatt szükséges teendõkrõl szóló 25/1994. IV. hó 13. számú országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitájának folytatása. Az elõterjesztést H/465-ös számon, a bizottságok ajánlását H/465/13-as számon kapták kézhez. Emlékeztetem önöket, hogy múlt heti ülésünkön megkezdett részletes vitában a kijelölt bizottságok képviselõi az ajánlást nem kívánták szóban kiegészíteni. Megismétlem múlt heti bejelentésemet, miszerint az ajánlás 1. és 2. pontjában lévõ javaslatokat elõterjesztõje visszavonta. Ugyancsak emlékeztetem önöket, hogy múlt heti ülésünkön az Országgyûlés úgy határozott, hogy figyelemmel az összefüggésekre, valamennyi módosító javaslatot együtt kívánja tárgyalni.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adom meg a szót a következõ sorrendben. Elsõként Kelemen András, a Magyar Demokrata Fórum képviselõje szól. Szólásra készül Lányi Zsolt, a Független Kisgazdapárt részérõl, õt követi Hasznos Miklós, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselõje, majd Deutsch Tamás, a Fidesz részérõl, Trombitás Zoltán szintén fideszes képviselõ és Salamon László, a Magyar Demokrata Fórum képviselõje. Megadom a szót Kelemen Andrásnak, a Magyar Demokrata Fórum képviselõjének.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage