Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Elõzetes írásbeli jelentkezés felszólalásra nem volt. Kérdezem, kíván-e valaki a kérdésben fölszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nincs.

Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról döntünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Nincs jelentkezõ.) Nincs.

Kérdezem végezetül Csiha Judit államtitkár asszonyt, kíván-e még valamit elmondani. (Dr. Csiha Judit: Nem.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. A határozathozatal következik.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az audiovizuális mûvek nemzetközi nyilvántartásáról szóló 1989. évi genfi szerzõdéshez való csatlakozásról szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 276 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Kérdezem a képviselõcsoportokat, kívánják-e döntésüket, szavazatukat megindokolni. (Nincs ilyen jelzés.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nemzeti szabványosításról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/452. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/452/31. számon, kiegészítõ ajánlását T/452/33. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Pál László ipari és kereskedelmi miniszter úr jelezte, hogy a zárszó együttesen hangzik el a T/453. számú, a laboratóriumok, a tanúsító és ellenõrzõ szervezetek akkreditálásáról szóló törvényjavaslattal. Megadom a szót miniszter úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage