Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mai ülésünkön elõször a kiadott napirendi ajánlásnak megfelelõen

a Központi Ifjúsági Alapról szóló 1993. évi XXV. törvény hatályon kívül helyezésérõl, a Gyermek- és Ifjúsági Alapról, valamint a Nemzeti Gyermek- és Ifjúsági Közalapítványról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatására és lezárására kerül sor; majd

a Magyar Köztársaság 1995. évi pótköltségvetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása következik.

Tisztelt Országgyûlés! Szeretném tájékoztatni a tisztelt Országgyûlést, hogy az elõzõ két ülésnapon hat elõzetesen jelzett, a házbizottság által ajánlott és az Országgyûlés által elfogadott elõterjesztés vitájára nem került sor. Így a nap végén a Házszabály rendelkezéseinek megfelelõen ezeknek az elõterjesztéseknek a vitáját rövid idõre megnyitjuk és haladéktalanul lezárjuk. Ez azt fogja jelenteni, tisztelt Országgyûlés, hogy a következõ hetekben ezek a témák rárakódnak az egyébként soron lévõ elõterjesztések vitáira.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõbb elmondottaknak megfelelõen tehát a Központi Ifjúsági Alapról szóló 1993. évi XXV. törvény hatályon kívül helyezésérõl és a Gyermek- és Ifjúsági Alapról, valamint a Nemzeti Gyermek- és Ifjúsági Közalapítványról szóló törvényjavaslat általános vitája következik, és ezt az általános vitát a mai nap le is zárjuk. Az önálló indítványt T/670. számon, az oktatási bizottság ajánlását pedig T/670/2. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Elõször az írásban jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót, közöttük elsõnek Horváth Zoltán képviselõ úrnak, MSZP. Õt követi Dobos Krisztina képviselõ asszony, MDF.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage